4.11.2011

Turkki, Kemer 26.10-2.11.2011Kylläpä teki hyvää viikon tauko netistä. Ollaan vaan otettu rennosti, maattu altaalla, kierrelty vähän Kemerissä ja Antalyassa ja syöty ja juotu koko all inclusiven edestä. Muutama kilo tuli reissussa lisää.. Majailtiin melkein viiden tähden hotellissa ja paino sanalla melkein.. Puitteet olivat hienot ja palvelu ystävällistä, mutta pieniä vikoja siellä täällä, huoneen ovi ei tahtonut mennä kiinni, suihku ei pysynyt ylhäällä ja vessan hana auki, mutta ei ne lomaa haitanneet ollenkaan..

Medert Resort sijaitsee kävelymatkan päässä merenrannasta ja ostoskadusta. Hotellilta oli kyllä bussikuljetuskin rantaan, mutta melkein yhtä nopeasti sinne kävelikin. Hyvät ja huonot puolet sijainnissa. Ei häiritsevää meteliä.. Mitä nyt kolme kukkoa, jotka kiekuivat eri tahtiin aamuvarhain hotellin pihalla. Kaksi saatiin vaan ikuistettua, kun kolmas hyökkäsi puskista meitä kohti..


Yllättävän lämmintä oli merivesi ja sinne pystyi jopa menemään uimaan. Hotellin altaan vesi oli aivan jääkylmää, mutta ei se lasten menoa tuntunut haittaavan. Tämän kesän talviturkki tuli nyt vasta sitten jätettyä välimereen. Nyt voi taas rauhassa kasvatella talviturkkia ja odotella ensi kesää. Lisää reissusta kuvia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti