21.11.2011

Klassikoita

Kaivettiin lapsuudenkodin yläkerrasta iankaikkisen vanha Afrikan tähti tai niitä oli peräti kaksi, pölykerroksen alta. Yllättäen peleistä olivat hävinneet osa nappuloista ja ohjeet ja rahat.. Onneksi kahta vanhaa peliä yhdistelemällä saatiin tarpeeksi nappuloita ja rahat lainattiin finanssipelistä ja ohjeet löytyivät googlen kautta. Aivan loistavaa!! Sitten pelattiin kertaa monta.. Alla olevassa kuvassa taitaa olla tilanne, jossa mies voittaa hevosenkengän löydettyään ja minulla on afrikan tähti, mutta kun en vaan pääse tasaluvulla maaliin, en sitten millään. Raivostuttavaa!!!


Viikonloppuna tuli jopa kahteen kertaan klassikkoleffa: Sokkotreffit. Kim Basinger näytti hieman erilaiselta kuin kymmenen vuotta myöhemmin L.A. Confidentialissa :). Hauskaa lauantai-illan viihdettä taustalla, kun oli kova taisto Afrikan tähdestä..

Mutta lauantai-illan kruunasi ihan itse tekemä suklaamousse, nam nam.. Siitä on tullut oikein suosikki, kun huomasin kuinka helppoa sitä on tehdä. Sulatetaan tummaa suklaata levyllinen ja annetaan jäähtyä. Jäähtyneeseen suklaaseen sekoitetaan kaksi munankeltuaista. Munanvalkuaiset vatkataan vaahdoksi. Lisäksi tulee kermavaahtoa. Vatkaa 2dl kermaa vaahdoksi ja lisää suklaa-munankeltuaisseokseen ja lopuksi sekoita varovasti vaahdotettu valkuainen ja jos maltat, laita suklaamousse pariksi tunniksi jääkaappiin..

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti