31.7.2013

Hiljaiseloa


Hiljaista on ollut täällä taas. Yövuoroputki menossa ja sosiaalinen elämä nollassa työn ulkopuolella.
Laitetaan nyt sitten omakin lusikka tähän soppaan, joka on levinnyt blogeissa naisen vartalosta. MAMI GO GO aloitti haasteen ja se on jo päässyt Iltalehteenkin asti. Hienoa! Itsehän en ole synnyttänyt ja olen melkein aina ollut melko laiha, jonka vatsa pömpöttää välillä niin, että näytän olevan raskaana.. Siihen tilaan on yritetty päästä monet vuodet, mutta sitkeistä yrityksistä huolimatta ei ole onnistuttu. Vatsaan on kyllä ehtinyt tulla muutama leikkausarpi kaunistukseksi ja napakin on ommeltu ryttyyn. Selluliittiäkin on alkanut kertyä reisiin ja vatsaan.. Ihana naisen vartalo ja mitä kaikkea se kätkeekään sisälleen.
Iloa ja surua, toivoa ja pettymyksiä, rakkautta ja vihaa..

Alla kuvia viime viikolta, kun kävin vihdoin heittämässä talviturkkini mereen.  

Edit: ihan näin henkilökohtaisista asioista ei ole ollut tarkoitukseni jakaa täällä blogissa, mutta halusin antaa erilaisen näkökulman naisen vartaloon :)

mm

6 kommenttia:

 1. Ootko käynyt lapsettomuushoidoissa? Tai siis onko syy tiedossa, miksi et raskaudu?
  Toivottavasti saisit vielä oman lapsesi syliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt hoidossa ja syykin on selvillä ja sen takia minua on leikelty. Endometrioosia on yritetty poistaa, mutta aina se vaan palaa takaisin. Toivo elää vieläkin :)

   Poista
 2. Rohkea sinä! En osaa kuvitella miltä tuntuu kun raskaaksitulossa on ongelmia mutta vauvan kaipuun, sen kun jotain puuttuu sylistä..sen mä tiedän, paremmin kuin mitään! Halaus täältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onhan tämä ollut yksi suurimmista asioista, joka on vaikuttanut elämääni. Paljon olisi aiheesta sanottavaa.. mutta jotenkin sitä on sopeutunut omaan rooliinsa vaikka välillä on ollut suunnattoman vaikeaa. Nyt on niin sanotusti uudet kujeet kuvioissa. Katsotaan mitä elämä tuo :)

   Poista
 3. Rohkea postaus, hyvä hyvä! :) Hali <3

  VastaaPoista