11.7.2013

Alakerran remontti


Ostettiin viime vuoden puolella meidän asunnon alapuolelta täysin samanlainen kaksio, jota ei ollut juurikaan remontoitu vuoden -77 jälkeen. Kylpyhuone oli laatoitettu myöhemmin ja sille emme juurikaan tehneet mitään, mutta muuten koko asunto koki suuren muodonmuutoksen ja olemme itse tehneet remonttia hitaasti, mutta varmasti ja vihdoinkin se on valmis, halleluja!!! Tällä hetkellä odotellaan vuokralaisia asuntoon vaikka sydäntä hieman kylmää vuokrata sitä. Toivottavasti tuleva vuokralainen on kiltti asuntoa kohtaan.

Tässä ensin eteisestä kuvia:
Muovimattoa ja sinertävää tapettia ja niiden alla vielä lisää muovimattoa ja tapettia, kaikki pois..

Väliovet ovat täyttä puuta ja todella hyväkuntoiset vaikka ovatkin alkuperäiset.

Poistettiin ensin vanhat tapetit ja irroteltiin listat, jotka käytettiin uudelleen. Halusimme pitää asunnon vanhan tunnelman ja säästimme mahdollisimman paljon vanhaa, paitsi tuon sähkökeskuksen..

Alla valmiista eteisestä kuvia:
Seinät tasoiteltiin ja laitettiin vielä tasoitetapettia päälle, joka sitten maalattiin.
Vahtikoira ovella :D
Oikealla kirkas valoilmiö on olohuone, josta todellakin tuli valoisa. Makuuhuoneen ovi enemmän vasemmalla ja keittiön ovi aivan vasemmalla.
Sähkökeskus muuttui modernimmaksi ja erityisesti keittiöön tarvitsittiin lisää sulakkeita. Keittiö oli suorastaan alkeellinen ja sinne ostettiin uudet kodinkoneet. Liesi ostettiin täysin uutena, mutta fb-kirppiksen kautta hankittiin hyväkuntoiset ja melkein uudet jääkaappipakastin ja astianpesukone. Säästettiin muutama sata euroa niissä ostoksissa ja hyvin toimivat molemmat :)
Lisää myöhemmin remontista :)
mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti