10.10.2013

Kurkistus olohuoneeseen..


Meillä on vieläkin hieman askeettista olohuoneessa, mutta muutama uusi matto on löytänyt sinne ja sohva. Sekin on väliaika ratkaisu, kunnes löytyy ihan oma koti. Olemme yrittäneet miettiä hankintoja tänne vuokrakotiin niin, että niitä voisi sitten tulevaisuudessakin hyödyntää. Tai no punainen vespa matto oli pakko tilata, kun olen aina tuollaisesta vespasta haaveillut :). Ihan kiva piristävä lisä se on lattialla, kun kiviset seinät kaikuvat ikävästi, mutta vielä tarvittaisiin jotain lisää, joka pehmentäisi ääniä. Paksummat verhot tai mattoja enemmän, muutama huonekalu, ehkäpä.. Ikeassa voisi taas ensiviikolla käydä katsastamassa, jos sieltä löytyisi jotain sopivaa..
Hankaluuksia tuottaa tavaroiden kanssa, kun muuttaa useasti. Vanhasta asunnosta ei tahdo huonekalut sopia taas uuteen paikkaan ja aina tarvitsisi vähän eri mallista. Haaveilen siitä pysyvästä kodista, kunhan päätetään missä se lopulta on..
Onko teillä vinkkejä miten kaikumista saisi olohuoneessa vähennettyä?

mm

4 kommenttia:

 1. Kunnon paksu matto, verhot, kankainen sohva, tyynyjä, neulo rahi ;)
  Näin niinkus jotain aluksi :)
  (ryijyt kun ei oo niin pop.. Tosin, voithan näppäränä tyttönä tehdä itse sisustustauluja styroxista ja kankaasta)

  VastaaPoista
 2. Heh, ryijyt ei ole tosiaan pop, mutta voisivat toimia. Taulu ideaa voisi kehitellä :)
  Pakko saada tänne jotain lisää, kun ei voi keskustella ainakaan kovin äänekkäästi ja jos vielä koira innostuu haukkumaan..

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Alkaa jo näyttää kodikkaalta hiljalleen :)

   Poista